Przystawka
Crostini z serem pleśniowym, gruszką i plastrem miodu

Wyobraź sobie przypieczoną na złoto, jeszcze ciepłą kromkę bagietki skropioną oliwą extra virgin, na niej plaster sera gorgonzola z plasterkiem gruszki, a na tym kawałek plastra miodu Honeycomb Grand Cru przybranego listkami tymianku. To obietnica doskonałej kuchni.

Danie główne
Policzki wołowe duszone w czerwonym winie z kremem ziemniaczanym, karmelizowanymi szalotkami, plastrem miodu i płatkami złota

Wyobraź sobie usmażone na złoty kolor i długo gotowane w czerwonym winie Cabernet Sauvignon policzki wołowe, położone na kremie ziemniaczanym z porem, śmietaną i karmelizowanymi szalotkami. Na delikatnym mięsie rozpuszcza się powoli kawałek plastra miodu Honeycomb Grand Cru posypanego cieniutkimi płatkami złota. To doskonałe i sycące połączenie smaków

Deser
Pankejk na białej czekoladzie z malinowym musem, plastrem miodu i kwiatami chabru.

Wyobraź sobie talerzyk muśniętym białą, gęstą belgijską czekoladą. Na niej parujący jeszcze ciepły mini pankejk pokryty odrobiną kwaśnego musu malinowego, na nim kawałek plastra miodu Honeycomb Grand Cru posypanego pistacjową kruszonką i przyozdobionego kwiatami niebieskiego chabru. To doskonały finisz udanego posiłku.  

Drink alkoholowy
Harvest Honey Moon na bazie infuzowanej plastrem miodu wódki

Wyobraź sobie jak ten koktajl łączy w sobie smak infuzowanej miodem wódki, nuty jabłka, maliny i orzechów, tworząc harmonijną kompozycję smaków. Wyobraź sobie elegancki kieliszek typu coupe, w którym lśni złocisty koktajl Harvest Honey Moon. Jego aromat owoców: cytrusów, jabłek i malin, z delikatnym akcentem migdałowym z bittersa Angostura Aromatic Bitters. Na powierzchni unosi się kawałek plastra miodu Honeycomb Grand Cru, ozdobiony maliną i jadalnymi kwiatami. To doskonałe uzupełnienie całego kulinarnego doznania.